portfolio site templates


Babygebaren en kindergebaren

Al sinds 2014 geef ik cursussen in baby- en kindergebaren. Dit kan zijn bij een groep vriendinnen, maar ook bij een groep ouders/verzorgers. Deze cursus bestaat uit 3 avonden/dagdelen, waarbij ik jullie uiteraard gebaren (ong. 50 gebaren) aan ga leren, maar waarbij ook wat theorie aan de orde komt over de ontwikkeling van (gebaren)taal bij een kind en hoe je gebaren kunt gebruiken bij een kind.

Gebruik van gebaren leveren veel voordelen op bv. om frustratie te verminderen, een kindje kan al meer duidelijk maken voordat hij/zij kan praten, maar je kunt het ook als “neutrale taal” gebruiken als er thuis een andere taal naast het Nederlands gesproken wordt.

De eerste avond duurt ongeveer 2 uur (incl. pauze) en staat in het teken van kennismaken, gebaren aanleren en een stuk theorie.
De tweede avond (ongeveer 4 weken na de eerste avond) gaan we bezig met nog wat theorie, maar ook het herhalen van de gebaren en natuurlijk ervaringen uitwisselen. Deze avond zal ongeveer 1,5 uur duren. Na weer ongeveer 4 weken is de derde avond die ook ongeveer 1,5 uur zal duren. Ook hier gaan we gebaren herhalen, activiteiten doen met gebaren en natuurlijk is er ook weer ruimte om ervaringen te delen.

Wat zijn de kosten? € 80.- per ouderpaar/2 verzorgers van hetzelfde kind. 

Liever een privécursus of cursus op maat? Ook dat is mogelijk. Neem gerust even contact met mij op zodat we kunnen bespreken wat jullie specifieke wensen zijn en ik jullie door kan geven wat hiervan de kosten zullen zijn. 

Gebarenlink Apeldoorn
Contactgegevens

Judith van Mill-van Lith
Laan van de Leeuw 140 
7324 BD  Apeldoorn
Tel./WhatsApp: 06-22636607
E-mail: info@gebarenlink.nl

Workshops

KDV/PSZ/Basisschool
Ouderavond
Themaworkshops