website templates


Wie ben ik

Ik ben Judith, getrouwd en moeder van 4 kinderen. Met onze kinderen hebben we toen ze nog baby waren ook al gebruik gemaakt van baby- en kindergebaren. In november 2014 heb ik bij (toenmalig) Babygebaren Nederland een cursus met goed resultaat afgerond tot “babygebaren specialist”. Met veel plezier ben ik ouders/verzorgers baby- en kindergebaren gaan aanleren en hoe ze die kunnen gebruiken in hun gezin.
Eind 2016 kregen we te horen dat onze zoon slechthorend is en hoorapparaten nodig heeft, daardoor bloeide mijn oude passie weer helemaal op en besloot ik echt meer te gaan doen met gebaren(taal).
Zelf ben ik cursussen gaan volgen in Nederlandse Gebarentaal en dit gaf me zoveel energie dat ik nu modules volg aan de Hogeschool Utrecht om steeds vaardiger hierin te worden. Ook heb ik bij het Nederlands Gebarencentrum een docenteninstructie met goed gevolg afgerond waardoor ik nu ook zelf cursussen mag geven.

Ook werk ik binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en ik gebruik op mijn groep gebaren. Dit zijn mensen zonder auditieve beperking, maar een aantal van hen kan ook niet verbaal communiceren. Het is zo ontzettend mooi om te zien hoe je mensen letterlijk taal in handen kan geven op deze manier!

Iedereen kent het gebruik van gebaren wel bij mensen die doof/slechthorend zijn, maar ik ben er echt van overtuigd dat gesproken Nederlands ondersteund met gebaren zoveel meer duidelijkheid kan geven aan heel veel verschillende doelgroepen!

Het lijkt me erg leuk om jullie te ontmoeten. 

Mobirise
Gebarenlink Apeldoorn
Contactgegevens

Judith van Mill-van Lith
Laan van de Leeuw 140 
7324 BD  Apeldoorn
Tel./WhatsApp: 06-22636607
E-mail: info@gebarenlink.nl

Workshops

KDV/PSZ/Basisschool
Ouderavond
Themaworkshops